Wouter Hamel

21apr2024

Jazzy Popsongs

Van 15.00

Bij Dorpskerk Grijpskerk

Kerkplein 11

€ 15,00

SPOT Locatievoorstelling / 050-3680111 (ma t/m vr van 10.00 – 16.00 uur)

Ode: muziek beleven in Groninger kerken

Onze provincie telt vele prachtige, soms eeuwenoude kerken. Tijdens Ode vormen ze het decor voor een reeks sfeervolle concerten. Op zondagmiddag 21 april kun je in de kerk in Grijpskerk genieten van de jazzy popsongs van zanger Wouter Hamel.

Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent. Wouter Hamel weet daar alles van. Een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale stempels drukte in het gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij terug naar zijn muzikale oerbron. Samen met zijn band laat de zanger zich inspireren door de jazzy pop uit de jaren 30 tot 50, voegt daar een vleugje jaren 70 aan toe en stuurt daarna zelfverzekerd zijn muziek de 21e eeuw in.

Dit voorjaar brengt Hamel zijn nieuwe single uit, als voorproefje van zijn nieuwe album dat voor later dit jaar verschijnt. In de Ode-serie speelt hij liedjes uit zijn gehele repertoire, vanaf zijn debuutalbum Hamel (2007) tot en met zijn meest recente album Little Torch (2022)."

Meer informatie vind je op de website van SPOT Groningen. Daar kan je ook een kaartje kopen: Kaartje kopen op website SPOT