Kaartverkoop

Betalen

Je kunt nu ook bij ons online een kaartje kopen. We werken hiervoor samen met het Ticketkantoor. Wanneer je op 'bestellen' klikt, kom je op de betreffende pagina in onze shop. Je betaalt via Ideal. Op deze manier betaal je via de vertrouwde omgeving van jouw eigen bank. De betalingen worden zonder tussenkomst van ons of van het Ticketkantoor uitgevoerd.

Tickets

Je kan de tickets direct na het afronden van de bestelling downloaden bij het Ticketkantoor. Daarnaast ontvang je de tickets ook per e-mail. In de bijlage van het bericht zitten de tickets als standaard pdf-bestand. Het Ticketkantoor stuurt ook een betaalbevestiging mee.

the lasses

The Lasses

8 Maart - 20.00 uur

Sophie Janna en Margot Merah toeren de hele wereld over met geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes.
Prijs kaartje: € 15,00

Jan Klaassen

Pierewaai

9 juni - 15.00 uur

Poppentheater Pierewaai, dat is Klaas Herman Duursema. "Poppentheater is (ook) een mentaliteit. Samen maak je voorstelling en plezier."
Prijs kaartje: € 1,00 voor volwassene en kind

het hele koor

Tous les Oiseaux d'Europe

16 November - 20.00 uur

Ze verrassen het publiek met vocale versies van nummers, bijv. van Billie Eilish, Swingle Singers, OK Go, Joni Mitchell. Soms zijn dat bekende nummers, soms juist de nog niet zo bekende pareltjes
Prijs kaartje: € 12,50 inclusief Koffie of Thee